Laddar… Vänligen vänta!

Erbjudande! Just nu får du upp till 82% rabatt på utvalda webbhotellspaket (första året)

20% rabatt på alla Office365 licenser – kampanjkoder “office2021basic” och “office2021ultimate”(första året) – giltig t.o.m 31/03/2021 kl 23.00

  • support@missgroup.com
  • +46 (0) 8 52 52 73 00
  • Erbjudanden
  • .SE - 99kr
  • .NU - 119kr
  • .COM - 89kr
  • .NET - 89kr
  • .ORG - 119kr
  • .EU - 79kr

Amazon Cloud Partner

Vi hjälper ert företag
med Managerade lösningar
för Amazon Cloud!

Överväger ni att migrera till Amazon Cloud?

Står ni i valet och kvalet att flytta över er online verksamhet, hemsida, applikation eller dylikt till Amazon Cloud men känner er osäkra? Vi på Miss Hosting har över 20 års erfarenhet av Hosting och hjälper er gärna ta klivet ut i Amazon, med våra Managerad Lösningar ser vi till att ni får den rätta setupen för er.

Att välja Amazon Cloud kan vara bra, men det är också en utmaning att managera och ta hand om alla servrar själv! Det är här vi på Miss Hosting kommer in som en Amazon Cloud Partner, vi sköter om installation och setup. När allt är klart så underhåller, managerar och övervakar vi era servrar och ser till att ni har en garanterad 99.9% upptid.

Teknisk Kompetens

Vi på Miss Hosting har över 20 års erfarenhet i Hosting Branschen, detta gör oss till er självklara Amazon Cloud Partner när ni ska ta steget till Amazon. Vi ser till att ni har rätt server setup för er tjänst , oavsett om ni hostar sidor, applikationer eller tjänster så ser vi till att det är rätt för er.

Anpassad för Företag

Du som har ett företag och erbjuder tjänster eller produkter på er hemsida så är en Cloud Server det självklara valet. Vi på Miss Hosting erbjuder olika typer av Cloud Lösning, men vi vet även att Amazon är en efterfråga lösning , vilket gör att vi nu mera erbjuder Managerad Amazon Lösningar för ert företag.

Vi hjälper er växa

Oavsett om ni är en startup eller ett företag så är era ambitioner att växa, vilket vi är här för att hjälpa er att göra. Om ni känner att Amazon är något för att hjälpa ert bolag ta er till nästa nivå finns vi på Miss Hosting här för att hjälpa er ta klivet upp i Amazon Cloud, hör av er till oss idag så hjälper vi er.

Vad vi hjälper dig med

Redo att komma igång?

Är ni redo att ta steget till Amazon men känner er osäkra på att välja en amerikansk leverantör utan den där personliga servicen? Vi på Miss Hosting erbjuder er managerad och personlig service men i Amazons egna Cloud lösning. Kontakta oss redan idag så ser vi till att hitta en lösning som passar er och ert företag!

KONTAKTA OSS NU!

Vi har flera års erfarenhet av Hosting och Cloud Servrar, detta gör oss till ert självklara val vid Amazon Partner, kontakta en av våra erfarna säljare nu!

Copyright © 2021 Misshosting.se, All Rights Reserved |  Privacy & Policy