• 9kr
  • 139kr
  • 129kr
  • 9kr
  • 99kr
  • 119kr
0
domain-img

E-handel

Enkel och Prisvärd E-Handel

Att starta egen webbshop har aldrig varit enklare! Med endast några få klick skapar du din helt egna e-handelsbutik. Du behöver ingen erfarenhet av PHP eller HTML utan väljer mellan 100 professionellt designade mallar som du sedan enkelt kan anpassa efter just dina produkter

Idag finns det mängder med sätt att tjäna sig en extra hacka på sin fritid. Genom att driva en hemsida eller blogg kan du sälja och tipsa om produkter. När du har tillräckligt mycket trafik kan enkelt få sponsorer av olika företag som vill synas hos dig. Det är så våra influensers och publika personer tjänar mycket pengar idag.

Du behöver dock inte ha en extremt stor följarskara för att tjäna pengar på detta. Begreppet microfluensers myntades för ett par år sedan då det visat sig att många företag hellre satsar på att köpa annonsutrymme på hos någon med en mindre men lojal följarskara, än betala miljonbelopp för att synas i välkända influensers kanaler.

E-Handel Large

Specialerbjudande

0kr /månad

  • Gratis SSL-certifikat
  • Obegränsat antal produkter
  • Mobilanpassad plattform
  • Obegränsat med molnutrymme
  • Obegränsat antal e-postadresser

Allt detta ingår när du köper E-handel från Miss Hosting

Du får massa extra när du köper e-handel ifrån oss!

24/7 support

Ge din webbshop ett bra namn! Vi erbjuder över 1000 toppdomäner att välja ifrån!

Inget krångel

Du aktiverar din e-handel på endast 2 klick från kontrollpanelen, sen väljer du ett passande tema och är igång!

Enkel checkout

Få en notis direkt i mobilen så snart dina kunder betalar. Vi erbjuder stöd för en mängd olika betalningsalternativ som Faktura, PayPal, Skrill och många fler

Obegränsade resurser

Med e-handel från Miss Hosting kan du växa utan problem! Du får obegränsad trafik, redundant molnutrymme och obegränsat antal e-postadresser

Enkelt och professionellt!

Bygg din e-handel precis som du vill ha den

Att starta din egen webbshop har aldrig varit enklare. Möjligheterna är oändliga när du bygger din nya e-handel. Testa idag! Vi erbjuder 45 dagars pengarna tillbaka garanti om du inte är nöjd

Här kommer tre sätt att tjäna pengar på ehandel

Sälj något du tillverkat själv

Har du en hobby eller kan du skapa någonting själv? Iså fall är det utmärkt att sälja på din egen hemsida först. Då äger du hela kedjan från produktion till att du postar produkten. Du bestämmer själv hur mycket det kostar att producera och vilket pris du ska ta. Det är viktigt att du har koll på dina siffror och vad du behöver för att gå runt.

Bli en återförsäljare

De flesta nätbutiker vi handlar i idag har inte skapat sina produkter själv. Det behöver inte du heller göra. Gå in på Amazon och kika efter de produkter du vill sälja. Kanske har du själv letat efter någonting som du vet är svårt att hitta i Sverige? Det kan vara allt ifrån snygga accessoarer, till smarta lösningar för hemmet eller något för husdjur. Det är viktigt att du hittar rätt balans mellan kvalitet och pris, så att du själv har en rimlig marginal kvar när du har sålt produkten. Som återförsäljare av produkter är det du som ansvarar för att posta och skicka ut paket. Ett tips är också att börja i liten skala, köp inte in för stora mängder av produkter som du sen kanske inte kan sälja. Det är också viktigt att se till att du är skyddad. Om du investerar i att skapa ett aktiebolag så skyddar du din privatekonomi om det inte går som planerat.

Dropshipping

Droppshipping är en relativt ny företeelse som kan vara till stor hjälp för ehandlare. Där har du en nätbutik som frontar de produkter som finns, men du har också ett API som går direkt till en större nätbutik, beställningar och produkter skickas från den större butiken, men det ser ut som att de skickas ifrån dig. Du får mellanskillnaden men slipper att vara mellanhanden. Då kan du fokusera enbart på att marknadsföra din butik och dina produkter.

Ha en tydlig vision av vad du ska sälja i din ehandel

När du börjar bygga din webbshop och bestämmer vilken domän du ska ha kan det vara fördelaktigt att veta vad du ska sälja. Om det är något specifikt du ska sälja så kan det vara en god idé att också köpa en domän som reflekterar detta. På så sätt blir det lättare att dina kunder minns dig och därmed får du förhoppningsvis fler återkommande kunder.

Till exempel om du ska sälja pynt, detaljer och andra roliga saker för kalas, möhippor och babyshowers. Kan det vara en bra idé att se vad det finns för lediga domäner som heter tex kalasexperten.

Det är också en god idé att kolla vad du har för konkurrenter och vad dom heter. Du vill inte att din domän ska vara för lik deras. Risken som finns då är att dina kunder blandar ihop er.

Hur får man kunder till sin ehandel?

Det finns flera sätt att få kunder till din webbshop. Du behöver inte vara en marknadsföringsexpert. Vi har flera verktyg som kan hjälpa dig att få in nya kunder och sälja mer, utan att bli en specialist eller att du behöver lära dig massor med nya saker. Tanken bakom våra verktyg är att du ska kunna sköta dom själv, utan att behöva anställa massor med personer eller betala dyra byråer för att hjälpa dig.

Få fler besökare med SEO

SEO eller sökmotorsoptimering är ett utav de mest långsiktiga sätten att få fler besökare till din hemsida. Ju fler besökare du har desto fler produkter kan du sälja. Med vårt SEO-verktyg blir du guidad i exakt hur du ska göra och vad som behövs för att du ska ranka högre på sökmotorerna. Det innebär att om någon söker på till exempel en produkt eller något du säljer, så kommer du upp först i sökresultaten. När du väl rankar bra på dina sökord behöver du endast underhålla din SEO, men du är nästan garanterad fler besökare genom att använda dig och arbeta aktivt med den här metoden. I vårt paket ehandel Large betalar du endast 29kr i månaden, och då ingår vårt lilla SEO verktyg gratis i ett helt år! Då kan du enkelt hålla koll på dina fem viktigaste sökord och din hemsida scannas automatiskt en gång i veckan så att du kan följa hur det går för dig. Om du vill följa fler sökord kan du när som helst uppgradera till Pro versionen, då får du följa hur det går för dig på 20 sökord, du kan jämföra dig med upp till fyra konkurrenter och din hemsida scannas dagligen.

Sälj fler produkter genom att annonsera

Vi kan just nu erbjuda 3000kr i kickback när du börjar annonsera med Google Ads. Annonser på Google gör att du syns högst upp i sökresultaten innan dom organiska resultaten. Nu får du 3000kr extra att köpa annonsutrymme för när du spenderar minst 80kr om dagen i 60 dagar. Det gör det enkelt och snabbt för potentiella kunder att hitta och handla från din ehandel.

Få dina kunder att handla igen

För att få dina kunder att handla hos dig igen är nyhetsbrev ett mycket effektivt verktyg. Du kan enkelt skriva ihop och skicka ut nyhetsbrev som berättar om nya produkter, rabatter och andra saker. Om en kund har handlat hos dig en gång är det mycket troligt att de kommer göra det igen. Det är också ofta ett mycket billigare än att dra in en helt ny kund. Vi erbjuder ett riktigt bra verktyg för nyhetsbrev där du inte behöver koda för att skapa snygga mejl som alltid är responsiva och professionella. Att dina mejl är responsiva innebär att de ser bra ut oavsett vilken storlek din mottagare har på skärmen där de öppnar mejlet. Som du förstår kan det skilja sig mycket i storlek om du öppnar ett email i mobilen eller på datorn.

Är du villig att satsa på din ehandel?

Om du skulle vara intresserad av alla verktygen ovan kan vi starkt rekommendera att du kikar på vårt mediapaket. Då ingår alla verktygen och du betalar endast 198kr i månaden. Detta är en väl värd investering om du är redo att satsa på din ehandel. Det kommer att underlätta för dig och du har alla verktygen du behöver för både långsiktiga och kortsiktiga resultat! Du behöver inte oroa dig för några svåra integrationer eller tekniska hinder. Alla verktygen är Om du vill veta mer om mediapaketet kan du kontakta vår femstjärniga kundtjänst på mejl, chatt eller telefon så berättar dom gärna mer om hur det funkar och vad du kan förvänta dig.

Att starta sin egen ehandel kan vara riktigt roligt och hjälpa dig till en extra sidoinkomst eller kanske till och med ditt framtida heltidsjobb. Att driva eget företag kan vara mycket givande och ge dig mer frihet än att vara anställd. Vi vill hjälpa dig med stora drömmar och visioner att komma i gång. Du behöver inte vara en expert för att driva en framgångsrik ehandel!