• 9Kr
  • 139Kr
  • 129Kr
  • 9Kr
  • 99Kr
  • 119Kr
0

En VPN är ett av de bästa och enklaste sätten att skydda dig och din verksamhet från hackers på nätet. Du får fullständig anonymitet och integritet på nätet från marknadsförare, sökmotorer och alla andra som inte har att göra med hur du surfar eller vem du är.

Att använda sig utav VPN kan både vara en billig försäkring för både ditt företag och privat när du hanterar till exempel banktjänster eller annan känslig information. Man kan aldrig vara nog försiktig på nätet!

Visste du att du också kan använda Miss Hostings VPN till att få tillgång till hela nätet och få större utbud hos din favorit-streamingtjänst? Genom att låta tjänsten tro att du befinner dig i ett annat land kan du enkelt få tillgång till ännu mer innehåll!

1 månad

105Kr /månad
105Kr /år
  • 105kr faktureras en gång i månaden.
10% rabatt

3 månader

105 Kr 96Kr /månad
96Kr /år
  • Du sparar 10%, 289kr faktureras var 3:e månad.
10% rabatt

6 månader

105 Kr 98Kr /månad
98Kr /år
  • Du sparar 10%, 589kr faktureras var 6:e månad
15% rabatt

12 månader

105 Kr 87.42 Kr /månad
87.42 Kr/år
  • 1049kr var 12:e månad

Utan vår VPN går din anslutning först via din internetleverantör innan du ansluter dig till det innehåll du önskar. Det innebär att vad du gör på nätet kan observeras genom din internetleverantörs servrar. Du är dessutom exponerad för hackers, statlig övervakning och marknadsförare.

När du använder Miss Hostings VPN skapas en krypterad anslutning mellan din enhet och vår VPNs server. Det innebär att du förblir skyddad och anonym på nätet och att det blir omöjligt att se din internetanvändning för någon annan än dig.

Att använda sig av vår VPN är väldigt enkelt, följ bara stegen nedan så är du i gång och surfar säkert!

Identitetsskydd

Surfa anonymt på nätet och skydda din data och identitet. Med vår VPN kan din internetleverantör inte se vem du är eller vad du gör på nätet.

IP-maskering

Innebär att du skyddar din IP-adress och i stället använder en av våra IP-adresser. På så sätt vet ingen vem eller vart du är. Det kommer se ut som att du befinner dig i det landet för den server du har valt att ansluta dig till är placerad.

Skydda din data

Med kryptering kan du lite på att din data förblir skyddad och anonym när du använder dig av offentligt Wifi eller privata anslutningar. Genom kryptering skyddas du från att hackare och tjuvar kan läsa eller stjäla din data. Du är dessutom skyddad från både virus och nätfiske.

Högsta säkerhet även hemifrån

Tack vare våra säkerhetsfunktioner kan du riskfritt ansluta dig till ditt företags nätverk även när du jobbar hemifrån eller från din privata dator.

Ingen data lagras

Med Miss Hosting VPN lagras aldrig vare sig data eller information om vilka IP-adresser som är anslutna till våra servrar. Det innebär att ingen, inte ens vi, vet vad du gör.

Få tillgång till allt!

Med vår VPN kan du avblockera hemsidor på nätet och se innehåll från hela världen, det funkar till och med om du befinner dig i ett land som vanligtvis blockerar innehåll på nätet.

Kunders omdömen!